Frizerski salon Maja stil No1
Trg svetog trojstva 1
(Gradska kuća)
25000 Sombor
tel: 025/414 949

Keratin - Brazilsko feniranje - Ispravljanje kosePogledajte još...Naš salon je licenciran i ima sertifikat za rad sa M2A Bio Eskova keratinom.Keratin je organskog porekla, veoma efektan. Keratin se nanosi Infrared presom, koja greje do 20 C, čime se zaokružuje totalno zdrav i bezbedan na?in apliciranja. Kako da prepoznate u raznim ponudama da li je keratin sa kojima vaš frizer radi bezbedan? Lako, frizer ga nanosi bez zaštitnih rukavica.

KERATIN – BRAZILSKO FENIRANJE - ISPRAVLJANJE KOSE

Važno je da znate!

Većina keratina ispušta formaldehid i štetan je po zdravlje.

Jedini keratin koji zaista oporavlja kosu ! U čemu je razlika, Pošto je prošlo izvesno vreme od prvog naleta keratomanije, došlo je vreme gde se jasno vide rezultati Sve prelepe duge kose sada su sa iskidanom i ispucalom dlakom. 

Vrlo bitna je razlika između klasičnog i organskog keratina. Klasični keratin posle vau efekta ostavlja posledice po kosu. Zabranjen je u Americi i nekim evropskim zemljama, jer je kancegoren i štetan po zdravlje ( isparenja koja udišu klijent i frizer tokom tretmana ) Sa organskim keratinom u prvom planu je regeneracija kose. Ona je najviše neophodna posle velikog izlaganja suncu i slanoj vodi.Organski keratin je oporavlja u punoj meri, duboko je hidrira, kosa dobija na težini i spremna je da iznese frizure kakve poželite, Sa zdravom kosom možete sve!

Kako da prepoznate da li Vam se kosa tretira organskim keratinom? Frizer nisu neophodne rukavice, jer keratin dobro utiče i na kožu. Paradox je da Vam se preporučuje nešto što je super za vašu kosu, a da pri samom tretmanu frizer koristi rukavice da bi zaštitio svoje ruke, a klijentu na kožu glave nanosi hemiju bez ikakve zaštite. Razmislite o tome, logi?no je.

Tretman sa brazilskim keratinom ima zadatak da oštećenoj kosi vrati prvobitni izgled, sjaj, elastičnost i živost. Preparati “BRAZILSKI KERTAIN” sa kojima se radi ovaj vid tretmana trebaju imati slede?e karakteristike:

• Keratin ima visoku koncentraciju hidroliziranog proteina koji je sastavljen od kiselina i kolagena.(keratina)

• Keratin ne sme da sadrži formaldehid (veoma otrovna supstanca koja je nastrože zabranjena u kozmeti?kim preparatima. Njegovim isparavanjem može se trajno narušiti zadravlje frizera i njegovg klienta.

• Organski keratin ne sadrži fomalin (40% rastvor formaldehida koji se koristi u hemiskoj industruji kao učvršćivač ali je vemo otrovan ako se nadje u kozmetičkim preparatima koji su u direktan dodir sa čovečjom kožom.

• Organski keratin ne sadrži amonijum sredstvo koje se koristi za osvetljavanje i trajno ispravaljanje kose.

• Organski keratin je dobijen iz biljnog ili životinjskog potekla, a ne sintetički.

• Prilikom tretiranja kose organskim keratinom ne oseća se neprijatan miris koji izaziva glavobolju i pečenje očiju.

• Prilikom rada sa organskim keratinom nisu neophodne rukavice ( u slučaju ako ima formaldehida i fomalina obavezno rukavice, maska za lice i provetravanje prostorije gde se radi tretman) keratin pomaže i boljem rastu noktiju.

Kako je nama nega afirmativni izbor naš izbor je M2A Bio Eskova keratin.To je keratin poslednje generacije bezbedan za kosu koji se nanosi bez zaštitnih rukavica.

Naš salon je licenciran i ima sertifikat za rad sa M2A Bio Eskova keratinom. Keratin se nanosi Infrared presom, koja greje do 20 C, ?ime se zaokružuje totalno zdrav i bezbedan način apliciranja.

EFEKTI BRAZILSKOG FENIRANJA

Kombinovanom upotrebom brazilskih biljnih nanokeratina i vrhunske tehnologije BEUTE ULTRASONIC došli smo do potpuno novog kvaliteta u radu sa kosom.Sada smo u stanju da oporavimo i jako oštećene vlasi i obnovimo najoštećenije kose

Ultrasoničnom infracrvenom presom ojačavamo lance aminokiselina unutar vlasi i time povećavamo elastičnost i jačinu vlasi, zatvaramo kutikulu čime podstičemo sjaj i intenzitet boje. Presa radi na principu ultrasoničnih vibracija i ne zagreva se ( ne oštećuje vlas) već vibracije pretvaraju vodu u paru, pri čemu se kosa hidrira.

Naša kosa se najvećim delom sastoji od keratina koji se farbanjem, izlaganjem suncu, slanoj vodi ,kao i neredovnim šišanjem i raznim hemijskim dejstvima oštećuje i gubi iz vlasi.

Brazilski keratin regeneriše vlakno ,povećava mu debljinu, nadopunjuje izgubljeni prirodni keratin i oporavlja rascvetale krajeve.

Brazilski keratin koji koristimo je za razliku od mnogih na našem tržištu je bez formaldehida, formalina i amonijuma pa je kao takav apsolutno siguran za korišćenje.

Kombinovanjem keratina i ultrsonic prese ,negu uvodimo duboko u središte vlasi, ojačavamo je i podmlađujemo ,vraćamo kosi elastičnost, povećavamo volumen. Kosa je posle tretmana na dodir gušća i svilenakasta a vizuelno ravnija ,sjajnija i sa obnovljenom bojom. Keratin i vlaga ostaju dugotrajno zaključani unutar vlasi.